Neix el Festival PoésArt

Foto cartell PoésArt gran

Neix PoésArt, un festival que treu la poesia dels seus espais habituals i te la porta, en format oral i visual,  a les botigues, els bars, els carrers i el teatre d’Artà.

Un festival on la protagonista serà la paraula: paraula recitada i projectada, paraula inesperada, sorprendent i irreverent. Paraula sentida, paraula cridada.

Un festival on l’oralitat, la música i la imatge aniran de la mà per mostrar-nos una imatge de la poesia polièdrica, com ho són els actes que ens anuncia el cartell, obra de Marijo Ribas, que a partir d’una foto d’una façana del carrer Ciutat d’Artà, ha recollit l’esperit festiu i els múltiples objectius del festival a través dels triangles de colors superposat que representen cadascun dels actes amb què comptarà el festival.

Poetes d’arreu de l’illa han estat convocats a participar-hi: premis Ciutat de Palma com l’artanenc Miquel Mestre o de Mallorca, Pere Joan Martorell; veus experimentades i inconformistes com la de Tonina Canyelles; poetes on es fa ben present la condició de dona, com Àngels Cardona o Aina Ferrer; autors que lliguen poesia i imatge com Joana Abrines, Xesco Casacuberta o Aina Riera; veus del Poetry Slam, com Máximo Fernández, James Miele Sciliabba o Toni Bauzà, d’Estación Spoken Word; poetes de jove singladura i veu potent, com són Laia Martínez o Pau Vadell.

Tots ells us esperaran el dissabte 27 de juliol a Artà, oferint-vos un dia ple d’activitats on gaudir plegats de la poesia.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s