Poetes: JOANA ABRINES

Avui presentem a una altra de les autores participants a l’activitat de poesia i imatge: Joana Abrines, una inquera resident a Barcelona que a més de poeta, és periodista, guionista, documentalista i productora audiovisual:

Imatge

JOANA ABRINES RAMÍREZ (Inca, 1984). Llicenciada en periodisme a la Universitat Carlos III, rep una beca per continuar el darrer any de carrera a Universidade de São Paulo. Estudia el postgrau de guió televisiu per a programes d’entreteniment a la Universitat Pompeu Fabra. Des del 2010 treballa al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, on ha portat la documentació audiovisual de l’exposició Pantalla Global, la programació de Canal Alfa del festival de literatura amplificada Kosmopolis, i actualment és la productora del programa televisiu Soy Cámara coproduït pel CCCB i TVE.

Escriu des de la infància i a la facultat forma part del consell de redacció de la Revista Safo. Component del col·lectiu poètic audiovisual Impar(3en1), juntament amb en Joan Garau amb qui autopubliquen POSEÍA POESÍA, un poemari il·lustrat i musicat que presenten com espectacle poètic amb música i visuals en directe. Organitzen recitals poètics i creen videopoemes com I’Marte, premiat al concurs E-Poemes de La Vanguardia o l’assaig audiovisual The New York Trilogy seleccionat al Festival Noves Realitats Vídeo-Polítiques. Han col·laborat al documental Som Elles amb el videopoema Dones i han publicat el calendari de versos il·lustrats Koniec 2013, juntament amb el curtmetratge d’animació homònim, al suplement de La Vanguardia El Cultura/s.

Ha estat antologada a Disertando a la hora del postre, Anonimos 2.0 del Festival Cosmopoética i El Comecuentos, col·labora mensualment en el programa radiofònic La Inercia i és l’autora de la bitàcora www.alehop13.blogspot.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s