Els locals de “Poesia als comerços”

Avui us volem presentar els locals participants a l’activitat “Poesia als comerços”, que us recordem tindrà els següent horari i recorregut:

Imatge

La llibreria La lluna de paper serà el punt de trobada entre els poetes participants, els músics de la Banda d’Artà que ens acompanyaran en el recorregut i el públic assistent, a les 10h30 del matí.

Imatge

Allà Maria Antònia Massanet, organitzadora de PoésArt, donarà el sus al festival amb un pregó d’inici de presentació de les activitats i inici de festa i començarem amb el primer dels recitals del dia, a càrrec del poeta artanenc Miquel Mestre.

Arrancarem el seguici fins al següent comerç, Flor de sal des Trenc. Can Cabrer, on arribarem a les 11h30 i donarem pas al següent micro-recital, a càrrec d’Àngels Cardona i Aina Ferrer.

Imatge

 

La següent parada serà a la botiga de roba, sabates i complements de la Gran Via Seducció. Hi arribarem a les 110h30 i hi recitaran Tonina Canyelles, Laia Martínez i López i Pau Vadell.

Seducció

Cooperativa Sant Salvador Artà

Acabarem la sessió de “Poesia als comerços” amb l’aturada a la Cooperativa Sant Salvador, on ens recitaran Toni Bauzà, Máximo Fernández i James Miele.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s